Suggesties
Nieuw in Februari/Valentijn

Topper: Hierbas & ginger ale 

 

Bordje 'Teruel' 24 maanden gedroogd

+++++

Bordje Secreto n°7 rubia gallega

+++++

plankje coppa duke of berkshire

+++++

Plankje Saucisson Morcon, chorizo (Ardèche)

+++++

 

Carpaccio van gerookte entrecote, terriyaki

+++++

Carpaccio van tonijn, limoen

+++++

Kablejauwhaasje, vichyssoise

+++++
Kalfsniertjes, tyrentyense mosterd

+++++
Cheesecake, myrtilles

+++++

Ierse Cote à l'os (Slayney valley) !!! HEREFORD

+++++

Panna cotta van witte chocolade, speculoos

 

Lunchmenu

Vanaf heden bieden wij u elke weekdag( niet in de vakantie's) een lunchmenu aan. Wenst u graag op de hoogte te blijven van de voorstellen, vul dan gerust onze nieuwsbrief in.